• Maak jouw inkoop succesvoller

    Maak jouw inkoop succesvoller

Bijeenkomsten

De Groen Geld Bijeenkomsten zijn bedoeld voor verkopers. Er zijn er een aantal per jaar. Daar ontmoet je de ondernemers van de bedrijven die in de etalage staan.

2017 staat het thema van de Green Challenge centraal. We koppelen organisaties aan de deelnemers van GroenGeld en dagen ze uit. Zonder noemenswaardige meerprijs wordt een verbeteringstraject ingezet. Dit betekent praktisch minder CO2-uitstoot, meer circulaire producten en volwaardig werkgelegenheid. Dit puur door een andere manier van inkopen. Het anders besteden van euro's levert zo direct maatschappelijk meerwaarde op.

 

 Vooraankondiging: Circulaire Markt

Trek uw stoute schoenen aan op dinsdag 12 september ….en kom naar de Circulaire Markt …..voor Duurzame Leveranciers en facilitaire inkopers in Utrecht…

B2B Duurzaam inkopen is een makkie op de Circulaire Markt. Laat u verrassen door de nieuwe producten en diensten met bewezen kwaliteit waarmee uw organisatie écht en eerlijk groener en socialer wordt. Denk aan postbezorging, maatpakken, werkkleding, koffie, voertuigen, catering, muziek….. en nog veel meer. Voel hoe een Tesla zit of klim met uw stoute schoenen aan op het zadel van een koeriersfiets. 

Kleinschalig en overzichtelijk. GroenGeld deelnemers laten zien hoe de circulaire economie er in de praktijk uit ziet. Omlijst door de liedjes van Roos Blufpand en met een kopje (h)eerlijke koffie in de hand, struint u langs de kramen. Laat u inspireren door de hoge kwaliteit van de waren en de unieke verhalen van de ondernemers.

Eet uw CO²-neutrale lunch, deel kennis en ervaring met andere bezoekers en bouw samen aan nieuwe netwerken. Maak uw organisatie of bedrijf op een makkelijke manier veel aantrekkelijker voor interne en externe stakeholders.

Programma:

10.00 start markt, Aftrap door Renee van den Heuvel
10.30 muziek met en door Roos Blufpand
12.00 lunch
13.00 einde markt

Adres: Movares: Daalseplein 100, Utrecht
Heel goed bereikbaar per trein, minder goed bereikbaar per auto.

Meer informatie wie je er treft, volgt binnenkort. Schrijf je in: aanmelden kan hier .

 

 

 

Houtvuurbijeenkomst 16 november 2017

Datum: 16-11-2017

De houtvuurbijeenkomsten zijn bedoeld voor alle deelnemers van GroenGeld. Eens per jaar komen we bij elkaar om onze successen te vieren en bij te praten. We ontmoeten gelijkgestemden en formuleren de ambites voor 2018.

Lees meer