• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Onze activiteiten en agenda's

GroenGeld heeft bijeenkomsten voor inkopers en bijeenkomsten die uitsluitend voor deelnemers van het collectief zijn. Kijk op het betreffende tabblad voor meer informatie.

Circulaire Markt 2019

datum nog niet bekend

Najaar 2019 organiseert Groengeld haar derde B2B Circulaire Markt.

We zoeken nog een geschikte lokatie en partner die het wil en kan hosten. We werken toe naar 35 standhouders en 200 bezoekers. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie volgt.

Lees meer

Themabijeenkomst Hesselink koffie

datum nog niet bekend

Najaar 2019 organiseert Groengeld een themabijeenkomst voor haar leden met een bezichtiging van de duurzaamste koffiebranderij van Europa in Winterswijk

Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie volgt.

Lees meer

Marktconsultatie gemeente Neder Betuwe

Datum: 17-04-2019

Woensdag 17 april 2019 organiseert Groengeld samen met de gemeente een marktconsultatie. Deze markt is de match tussen inkopers en verkopers met ambities voor CO2, circulaire en sociale impact. Op de markt worden ondermeer  duurzame kwaliteitsproducten en diensten aangeboden door drie deelnemers van GroenGeld. Professionele inkopers zijn van harte welkom. We gaan graag met u in gesprek.

 

Lees meer