• Maak jouw inkoop succesvoller

    Maak jouw inkoop succesvoller

Circulaire Markten en Deelnemersbijeenkomsten

In het voorjaar van 2018 zijn er 2 bijeenkomsten, namelijk:

  • Woensdag 21 maart: Dag van de Duurzame Facility Manager. 
    Op een centrale lokatie maken we bekend wie de meest duurzame inkoper van Nederland is geworden. Die persoon krijgt een unieke en exclusieve prijs uitgereikt die is gemaakt door Triboo.
  • Dinsdag 10 april: Circulaire Markt bij FLOKK in Rotterdam.
  • Dinsdag 10 april: Eens per jaar organiseert Groen Geld een bijeenkomst uitsluitend bedoeld voor verkopende partijen. Daar ontmoet je de ondernemers van alle bedrijven die in de GroenGeld-etalage staan en we gaan ons voorbereiden op de volgende versie van de Circulaire Markt.

Het programma van al deze bijeenkomsten is in de maak. Meer informatie volgt.

Circulaire Markt 2018

Datum: 10-04-2018

'Take the tisk or lose the chance'

Samen met Duurzame Leverancier organiseren we een Circulaire Markt waar vraag en aanbod van circulaire, groene en sociale producten bij elkaar komen. In de ontmoetingsruimte van FLOKK Rotterdam bieden we een grootse kleinschalige markt van uitsluitend kwaliteitsproducten. We verwachten 30 standhouders met een uiteenlopend assortiment van producten en diensten en 300 bezoekers. VOL = VOL.

 

Lees meer

CIRCULAIRE MARKT 12 SEPTEMBER 2017

Meer dan 100 bezoekers trok onze eerste Circulaire Markt. Meer dan 15 standhouders waren er met hun duurzame producten en diensten uit heel Nederland. Het was een gezamenlijke actie met Renee van den Heuvel van Duurzame Leverancier

Bezoekers zijn op zoek naar producten en diensten die circulair zijn, de CO2 footprint verlagen en sociaal verantwoord zijn. De markt bood een groot assortiment aan kwaliteitsproducten met een goed verhaal.  Binnenkort volgt meer informatie over de markten in 2018.

Circulaire Markt