• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Marktconsultatie Lansingerland in samenwerking met gemeente en lokaal bedrijfsleven

Op donderdag 18 april organiseert de gemeente Lansingerland samen met GroenGeld een consultatiemarkt voor duurzame en circulaire materialen. Ondernemers en gemeenteambtenaren kunnen tijdens deze markt kennis maken met deze materialen. Met ondernemers wordt bedoeld aannemers en architecten. Met gemeenteambtenaren wordt bedoelt ambtenaren die werken bij de afdeling beheer en onderhoud, ruimtelijke ontwikkeling en inkoop.

Markconsultatie met gemeente en lokaal bedrijfsleven

Datum 18-04-2019
Aanvang 09:00
Duur 12.00
Locatie Gemeente Lansingerland
Kosten Gratis voor deelnemers
Schrijf je in

Algemene informatie

Inkopers opgelet! MEET THE MARKET.

Met Inkoop wordt forse CO₂-reductie gehaald en afval voorkomen door circulaire principes. Het is vanaf vandaag mogelijk om bij inkoop makkelijker kiezen voor een assortiment dat garant staat voor duurzame kwaliteit en meerwaarde. Inkopend Nederland gaat aanschaf zien als investering.

Op de markt staat de kopgroep van 20 duurzame pioniers met hun kwaliteitsproducten die iedereen iedere dag gebruikt. Voorbeelden zijn Cycloon Post & Fietskoeriers met CO₂-neutrale bezorging, Bio Bound met CO2-arme beton producten, Safety Footware met circulaire veiligheidsschoenen, Groenendijk met circuliare veiligheidshesjes 2.0 en Hesselink Koffie die koffie met geluk schenkt. We verwachten 150 inkopers.

Jouw bedrijf in beeld bij gemeente Lansingerland

Aan het einde van de dag heb je jouw bedrijf en producten of diensten kunnen tonen aan de inkopers van gemeente Lansingerland en het lokale bedrijfsleven dat wil verduurzamen. Je weet hoe jij hun van dienst kan zijn en wat het eerstvolgende moment kan zijn voor verdere business.

Schrijf je in

Wat zeggen deelnemers over GroenGeld?

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Datum Aanvang Duur Locatie Kosten
18-04-2019 09:00 12.00 Gemeente Lansingerland Gratis voor deelnemers