• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Themabijeenkomst Ecomedia Groep en Paperwise

Disdag 29 januari gaan we op bezoek bij de Ecomedia Groep in Nieuwkoop. Directeur Petra de Boer laat ons zien wat het betekent als je een drukkerij hebt die voldoet aan de strengste eisen voor duurzaamheid. Haar bedrijf voldoet sinds medio 2018 aan het A-  ecolabel. Nick op den Buijsch van Paperwise vertelt waarom hij nauw samenwerkt met deze duurzame drukkerij en welke soorten gebruiksartikelen je allemaal van papier en kanton kan maken en bedrukken.

De tweede helft van de middag besteden we aan een het 2019 jaarprogramma van GroenGeld. Frances Prins gaat eerst in op de kansen van de met de nieuwe samenwerkingspartner NL GreenLabel. Daarna komen de nieuwe afspraken aan de orde met RVO over aanbestedingen en de afstemming met PIANOO.

Kennismaken met Ecomedia Groep en Paperwise

Datum 29-01-2019
Aanvang 15.00
Duur 17:30
Locatie Handelsweg 2, 2421 LP Nieuwkoop
Kosten gratis voor deelnemers
Aanmelden kan hier

Wat zeggen deelnemers over GroenGeld?

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

DatumAanvangDuurLocatieKosten
29-01-2019 15.00 17:30 Handelsweg 2, 2421 LP Nieuwkoop gratis voor deelnemers