• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Themabijeenkomst Ecomedia Groep en Paperwise

WIJ DOEN HET ECHT! Het meest duurzame drukwerk van Europa maken. Met natuurlijk pigmenten en landbouwafval als grondstof voor papier. Gegarandeerd onschadelijk voor mens en milieu en ook 100% klimaatneutraal.

Partijen als Urgenda, Natuurmonumenten maar ook ING.... weten de weg.

Speciaal voor (aspirant) deelnemers van GroenGeld nemen we een kijkje in de keuken bij EcoMedia Groep in Nieuwkoop. Directeur Petra de Boer en haar team dragen met hun circulaire drukwerk elke dag bij aan de betere wereld. Nick Op den Buijsch van Paperwise vertelt waarom landbouwafval een logischere grondstof voor papier is dan bomen. Wil je ook zien hoe ze dat voor elkaar krijgen en weten wat de kansen zijn voor jouw bedrijf en netwerk om dit toe te passen?

Het tweede deel van de bijeenkomst besteden we aan het samen succesvol krijgen van de Marktconsultatie bij de gemeente Lansingerland op donderdag 18 april. Verder praten we je bij over de ontwikkelingen bij GroenGeld.

Kennismaken met Ecomedia Groep en Paperwise

Datum 19-03-2019
Aanvang 14.00
Duur 17:30
Locatie Handelsweg 2, 2421 LP Nieuwkoop
Kosten gratis voor deelnemers GG
Aanmelden kan hierDirecteur
Petra de Boer
Ecomedia Groep Al jaren is ze de gedreven grafisch ondernemer van de Ecomediagroep. Samen met duurzame ondernemers en inkopers met ambitie maakt ze het verschil.
Directeur
Nick op den Buijsch
PaperWise Nick is al jaren overtuigd van de noodzaak om over te stappen van bomen op landbouwafval voor drukwerk en 'papier'waren. In deze tijd zijn bomen een heel kostbaaar bezit en die ga je toch niet kappen als er veel betere alternatieven zijn.

Wat zeggen deelnemers over GroenGeld?

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Datum Aanvang Duur Locatie Kosten
19-03-2019 14.00 17:30 Handelsweg 2, 2421 LP Nieuwkoop gratis voor deelnemers GG