• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Marktconsultatie gemeente Lansingerland

Donderdagochtend 18 april 2019 organiseert Groengeld samen met de gemeente een marktconsultatie. Deze markt is de match tussen inkopers en verkopers met ambities voor CO2, circulaire en sociale impact. Op de markt worden uitsluitend duurzame kwaliteitsproducten en diensten aangeboden door de deelnemers van GroenGeld. Professionele inkopers zijn van harte welkom. We gaan graag met u in gesprek.

Schrijf je nu in

Datum 18-04-2019
Locatie Gemeentehuis Lansingerland
Kosten Gratis voor inkopers
Schrijf je hier in

Algemene informatie

Inkopers opgelet! MEET THE MARKET.

Met Inkoop wordt forse CO₂-reductie gehaald en afval voorkomen door circulaire principes. Het is vanaf vandaag mogelijk om bij inkoop makkelijker kiezen voor een assortiment dat garant staat voor duurzame kwaliteit en meerwaarde. Inkopend Nederland gaat aanschaf zien als investering.

Op de markt staat de kopgroep van 20 duurzame pioniers met hun kwaliteitsproducten die iedereen iedere dag gebruikt. Voorbeelden zijn Cycloon Post & Fietskoeriers met CO₂-neutrale bezorging, Bio Bound met CO2-arme beton producten, Safety Footware met circulaire veiligheidsschoenen, Groenendijk met circuliare veiligheidshesjes 2.0 en Hesselink Koffie die koffie met geluk schenkt. We verwachten 150 inkopers.

Wat zeggen deelnemers over GroenGeld?

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Datum Locatie Kosten
18-04-2019 Gemeentehuis Lansingerland Gratis voor inkopers