• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Marktconsultatie gemeente Neder Betuwe

Woensdag 17 april 2019 organiseert Groengeld samen met de gemeente een marktconsultatie. Deze markt is de match tussen inkopers en verkopers met ambities voor CO2, circulaire en sociale impact. Op de markt worden ondermeer  duurzame kwaliteitsproducten en diensten aangeboden door drie deelnemers van GroenGeld. Professionele inkopers zijn van harte welkom. We gaan graag met u in gesprek.

 

Schrijf je nu in

Datum 17-04-2019
Aanvang 18.00
Duur 4 uur
Locatie Gemeentehuis Opheusden
Kosten Gratis
Schrijf je hier in

Algemene informatie

Inkopers opgelet! MEET THE MARKET.

Met Inkoop wordt forse CO₂-reductie gehaald en afval voorkomen door circulaire principes. Het is vanaf vandaag mogelijk om bij inkoop makkelijker kiezen voor een assortiment dat garant staat voor duurzame kwaliteit en meerwaarde. Inkopend Nederland gaat aanschaf zien als investering.

Op de markt staat de kopgroep van 20 duurzame pioniers met hun kwaliteitsproducten die iedereen iedere dag gebruikt. GroenGeld is vertegenwoordigd door BIO-nyx (reinigers), Natural Plastics ( circulaire boomplant toolkit) en de krachte snacks van BioBite. 

Wat zeggen deelnemers over GroenGeld?

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Datum Aanvang Duur Locatie Kosten
17-04-2019 18.00 4 uur Gemeentehuis Opheusden Gratis