• Maak jouw INkoop succesvoller

    Maak jouw INkoop succesvoller

Terugblik Circulaire Markt 2018

CIRCULAIRE MARKT 10 APRIL 2018
We kijken terug op een geslaagde tweede B2B-Circuliare Markt bij FLOKK in Rotterdam. Erik Toenhake van Dutch Spirit zegt: 'Ik heb de markt als positief ervaren al had ik wel op meer bezoekers gerekend. Het is een B2B markt en men verwacht misschien niet consumenten-gerelateerde producten. De belangstelling en betrokkenheid was groot, en de onderlinge verstandhouding tussen de standhouders prima. Voelde beetje als een grote familie met dezelfde intrinsieke motivatie."
Doel van de Circulaire Markt is naast naamsbekenheid van de standhouders ook dat er deals gesloten worden. Joep van Ginderen van BamboeFietsen heeft een mooi verhaal:

"Na het verhaal van een medewerker van Goodfuels koos ik ervoor om de eerstvolgende keer dat ik zou moeten tanken dit te doen bij Goodfuels. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het antwoord op de vraag waar en hoe je je geld besteedt een verschil maakt. Zo gezegd zo gedaan. Het tanken was niet anders dan anders hoewel me wel het ontbreken van een vieze diesellucht opviel. 

Tijdens de presentatie van de circulaire markt van Groengeld vroeg ik me af wat dat ‘het iets duurder’ betekent in de praktijk. Dit bleek 14 cent per liter te zijn, vergeleken met de standaard diesel prijs. Dat vind ik te billijken. Het rijden met de Goodfuels diesel is niet anders dan ’normale’ diesel. Maar het geeft me wel een goed gevoel om áls ik dan kies voor de auto, dat ik dat dan doe met zo weinig mogelijk impact voor het milieu. En daar gaat het volgens mij om: keuzes maken met de door ons iedere dag bestede Euro’s. Dat maakt impact op een duurzame manier.”