• GroenGeld  B2B Platform van 100% gescreende verkopers van circulaire, sociale en groene producten

    GroenGeld
    B2B Platform van 100% gescreende verkopers van circulaire, sociale en groene producten

 

WIJ ZIJN NIET ‘GEWOON’ EEN PLATFORM,

WIJ WILLEN EEN ANDERE ECONOMIE MET RESPECT VOOR MENS, DIER EN NATUUR.

KOOP JE RIJK: Professioneel inkopend Nederland zoekt oplossingen voor CO2, afvalstoffen en sociale werkgelegenheid.
Door het anders besteden van euro's kan meerwaarde geleverd worden. Dat maakt ècht duurzame producten en diensten extra aantrekkelijk.

GroenGeld biedt als one-stop shop oplossingen voor professionele inkopers. Hiermee werkt GroenGeld aan de versnelling van de volhoudbare, duurzame economie.

 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Wat is GroenGeld?

Circulaire Markten

Circulaire Markten

Nieuwsgierige en ambitieuze inkopers met lef zijn op zoek naar innovatieve producten. De Circulaire Markt is the place to...

Lees meer

Groene Etalage

Groene Etalage

Als B2B-inkoper wil je weten wat er aan alternatieven te koop is die jouw organisatie verbeteren. De online groene etalage...

Lees meer

Nieuwsbrief GroenGeluk

Nieuwsbrief GroenGeluk

Je wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en het aanbod van innovatieve producten, de kansen voor slimmer aanbesteden...

Lees meer

Voordelen voor jou

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

De groenste digitale Nederlandse etalage promoot uitsluitend ECHT duurzame kwaliteits-producten en diensten. Ze zijn zichtbaar en vergelijkbaar met hun resultaten en ambities voor een minimale CO²-footprint, de circulaire economie en sociale impact.
Met nieuwe partijen zaken DOEN

Met nieuwe partijen zaken DOEN

Inkopen wordt leuker. Veel standaardproducten vreten energie, genereren veel afval, sluiten mensen uit van de arbeidsmarkt of zijn zelfs mensonvriendelijk. Maak kennis met een nieuwe generatie kwaliteitsproducten, probeer een alternatief en laat u verrassen! Onze B2B-Circulaire Markten zijn kleinschalig, laagdrempelig en trekken bezoekers uit heel Nederland. Er is een enorme diversiteit aan producten en diensten. Mist u iets, laat het ons dan weten.
Zakendoen in de nieuwe economie

Zakendoen in de nieuwe economie

Met de blik op de langere termijn worden 'bedrijfskosten' vaak 'investeringen'. Of transformeert de 'investering' in een effectief marketinginstrument. Zaken doen met meerwaarde wordt belangrijker. Door slimmer en effectiever uw euro's te besteden, levert u en de organisatie als geheel, betere prestaties.
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Periodieke inspiratie in een digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en diensten van deelnemers, actuele ontwikkelingen rond succesvol inkopen en marktinnovaties.

Wat zeggen anderen

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Collega's met talent gezocht

In 2019 willen we doorbreken op de markt. Dat kan alleen als we een team hebben wat aan de weg timmert met PR en marketing en als we goed bezochte bijeenkomsten hebben. We willen meer inkopers op onze markten hebben en meer verkopende partijen in de etalage. Het betreft in eerste instantie vrijwilligersfuncties. Bij doorgroei van de organisatie ontstaan mogelijkheden voor betaalde werkzaamheden.

Per direct zijn we op zoek naar een:

  1. Marketing en communicatie expert. 
  2. organisator van bijeenkomsten

Voor meer informatie kan je bellen met Frances Prins. T 06 1832 5704.