• GroenGeld  Hét B2B inkoopplatform voor circulair, sociaal en duurzaam Nederland

    GroenGeld
    Hét B2B inkoopplatform voor circulair, sociaal en duurzaam Nederland

 

Professioneel inkopend Nederland zoekt oplossingen voor CO², afvalstoffen en sociale werkgelegenheid. Door het anders besteden van euro's kan meerwaarde geleverd worden. Dat maakt ècht duurzame producten en diensten extra aantrekkelijk.

GroenGeld biedt als B2B one-stop-shop oplossingen voor zowel de professionele en ondernemende inkopers als innovatieve bedrijven. Hiermee werkt GroenGeld aan een substantiële versnelling van de groene economie en bouwt ze aan een volhoudbare samenleving voor iedereen. 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Wat is GroenGeld?

Circulaire Markten

Circulaire Markten

Nieuwsgierige en ambitieuze inkopers met lef zijn op zoek naar innovatieve producten. De Circulaire Markt is the place to...

Lees meer

Groene Etalage

Groene Etalage

Als B2B-inkoper wil je weten wat er aan alternatieven te koop is die jouw organisatie verbeteren. De online groene etalage...

Lees meer

Nieuwsbrief GroenGeluk

Nieuwsbrief GroenGeluk

Je wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en het aanbod van innovatieve producten, de kansen voor slimmer aanbesteden...

Lees meer

Voordelen voor jou

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

De groenste digitale Nederlandse etalage promoot uitsluitend ECHT duurzame kwaliteits-producten en diensten. Ze zijn zichtbaar en vergelijkbaar met hun resultaten en ambities voor een minimale CO²-footprint, de circulaire economie en sociale impact.
Met nieuwe partijen zaken DOEN

Met nieuwe partijen zaken DOEN

Inkopen wordt leuker. Veel standaardproducten vreten energie, genereren veel afval, sluiten mensen uit van de arbeidsmarkt of zijn zelfs mensonvriendelijk. Maak kennis met een nieuwe generatie kwaliteitsproducten, probeer een alternatief en laat u verrassen! Onze B2B-Circulaire Markten zijn kleinschalig, laagdrempelig en trekken bezoekers uit heel Nederland. Er is een enorme diversiteit aan producten en diensten. Mist u iets, laat het ons dan weten.
Zakendoen in de nieuwe economie

Zakendoen in de nieuwe economie

Met de blik op de langere termijn worden 'bedrijfskosten' vaak 'investeringen'. Of transformeert de 'investering' in een effectief marketinginstrument. Zaken doen met meerwaarde wordt belangrijker. Door slimmer en effectiever uw euro's te besteden, levert u en de organisatie als geheel, betere prestaties.
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Periodieke inspiratie in een digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en diensten van deelnemers, actuele ontwikkelingen rond succesvol inkopen en marktinnovaties.

Wat zeggen anderen

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Openstaande vacatures

Talent gezocht: Vrijwilliger opzetten en uitvoeren MarCom-plan

GroenGeld is als marktversnellercollectief op de markt met een online etalage en regionale bijeenkomsten voor ondernemers met groene producten en diensten. We zijn een dienstverlener met een eigenzinnige uitstraling en missie voor een nieuwe, groene economie. We stimuleren de transitie van koopjesjager naar investeerder. De deelnemers van GroenGeld vormen samen dé 'groene winkelstraat'  voor professionele inkopers. Duurzaam inkopen wordt zo heel makkelijk, overzichtelijk en transparant.