• GroenGeld: B2B Maatschappelijk Verantwoord Inkopen doe je op de Circulaire Markt

  GroenGeld: B2B Maatschappelijk Verantwoord Inkopen doe je op de Circulaire Markt

  lees meer

 • GroenGeld: HET nieuwe platform voor Inkoop 2.0

  GroenGeld: HET nieuwe platform voor Inkoop 2.0

 • GroenGeld: HET B2B inkoopplatform voor producten gemaakt voor de toekomst

  GroenGeld: HET B2B inkoopplatform voor producten gemaakt voor de toekomst

 • GroenGeld: HET B2B platform waar de nieuwe economie bij elkaar komt voor biz

  GroenGeld: HET B2B platform waar de nieuwe economie bij elkaar komt voor biz

 • GroenGeld: HET B2B platform voor inkopen met schone energie

  GroenGeld: HET B2B platform voor inkopen met schone energie

 • GroenGeld: HET platform voor inkopers facilitair van circulaire producten

  GroenGeld: HET platform voor inkopers facilitair van circulaire producten

 

Professioneel inkopend Nederland is samen met de groene en sociale bedrijven hét vliegwiel van de nieuwe economie. Het anders besteden van euro's staat centraal. Het gaat over enorme kansen en uitdagingen met impact. Samen creëren we in Nederland een nieuwe maakindustrie die toekomstbestendig is.

De meeste inkopers hebben nog geen interne opdracht om kritisch te kijken naar de maatschappelijke meerwaarde van hun inkoopacties. Vaak is het een 'ongoing proces' met bekende leveranciers en een bonus op prijzen. Het kan anders. Voor vrijwel ieder product of dienst bestaat er een alternatief dat bijdraagt aan een beter bedrijfsprofiel met minder afval, een lagere CO2 footprint en werknemers met uitdagend en voldoende betaald werk. 

GroenGeld biedt oplossingen voor zowel de professionele en ondernemende inkopers als innovatieve bedrijven en groeit door naar een interessant digitaal warenhuis. Hiermee werkt GroenGeld aan een substantiële versnelling van de groene economie en bouwt ze aan een volhoudbare samenleving voor iedereen. Dan werken we circulair met grondstoffen, gebruiken schone energie en hebben een inclusieve samenleving.

 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Wat is GroenGeld?

Circulaire Markten

Circulaire Markten

Nieuwsgierige en ambitieuze inkopers met lef zijn op zoek naar innovatieve producten. De Circulaire Markt is the place to...

Lees meer

Groene Etalage

Groene Etalage

Als B2B-inkoper wil je weten wat er aan alternatieven te koop is die jouw organisatie verbeteren. De online groene etalage...

Lees meer

Nieuwsbrief GroenGeluk

Nieuwsbrief GroenGeluk

Je wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en het aanbod van innovatieve producten, de kansen voor slimmer aanbesteden...

Lees meer

Voordelen voor jou

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

Circulair maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen nog nooit zo makkelijk!

De groenste digitale Nederlandse etalage promoot uitsluitend ECHT duurzame kwaliteits-producten en diensten. Ze zijn zichtbaar en vergelijkbaar met hun resultaten en ambities voor een minimale CO²-footprint, de circulaire economie en sociale impact.
Met nieuwe partijen zaken DOEN

Met nieuwe partijen zaken DOEN

Inkopen wordt leuker. Veel standaardproducten vreten energie, genereren veel afval, sluiten mensen uit van de arbeidsmarkt of zijn zelfs mensonvriendelijk. Maak kennis met een nieuwe generatie kwaliteitsproducten, probeer een alternatief en laat u verrassen! Onze B2B-Circulaire Markten zijn kleinschalig, laagdrempelig en trekken bezoekers uit heel Nederland. Er is een enorme diversiteit aan producten en diensten. Mist u iets, laat het ons dan weten.
Zakendoen in de nieuwe economie

Zakendoen in de nieuwe economie

Met de blik op de langere termijn worden 'bedrijfskosten' vaak 'investeringen'. Of transformeert de 'investering' in een effectief marketinginstrument. Zaken doen met meerwaarde wordt belangrijker. Door slimmer en effectiever uw euro's te besteden, levert u en de organisatie als geheel, betere prestaties.
GroenGeluk

GroenGeluk

Periodieke inspiratie in een digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en diensten van deelnemers, actuele ontwikkelingen rond succesvol inkopen en marktinnovaties.

Wat zeggen anderen

Maurice Hadderingh

Maurice Hadderingh

"De bijeenkomsten bij GroenGeld helpen me om de juiste focus te hebben op onze duurzame doelstellingen. Dankzij het brede netwerk wat ik daar kan opbouwen helpt het me ook nog eens mijn verkoopgroei te realiseren. Echt een aanrader."
Ben Dull

Ben Dull

“Door verbinding met GroenGeld hebben we een extra kanaal om onze zakelijke doelgroep in Nederland te bereiken. Door de bijeenkomsten van GroenGeld komen we weer een stap verder."

Openstaande vacatures

Talent gezocht: begeleiders (V/M) bijeenkomsten met impact

GroenGeld is als marktversnellercollectief op de markt met een online etalage en regionale bijeenkomsten voor ondernemers met groene producten en diensten. We zijn een dienstverlener met een eigenzinnige uitstraling en missie voor een nieuwe, groene economie. We stimuleren de transitie van koopjesjager naar investeerder. De deelnemers van GroenGeld vormen samen dé 'groene winkelstraat'  voor professionele inkopers. Duurzaam inkopen wordt zo heel makkelijk, overzichtelijk en transparant.