De Groene Etalage - circulair, groen, sociaal en duurzaam inkopen

De Groene Etalage - circulair, groen, sociaal en duurzaam inkopen

Bewuster inkopen: haal meerwaarde uit iedere euro.

Als inkoper of facilitymanager geeft u dagelijks veel geld uit. Geld dat eenmalig te besteden is. Als geld-uitgeven gezien wordt als investering en niet als kostenpost, dan ontstaat er een nieuwe, interessante context. Een deel van de geldstroom vloeit dan direct terug in het bedrijf. 
Er zijn 5 goede reden om aan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) te doen, namelijk: 

  1. Verwachtingen van uw klanten.
  2. Reputatieschade en risicomanagement
  3. Optimalisatie kosten. 
  4. Waardecreatie. 
  5. Commitment werknemers.

Onze digitale etalage is uitsluitend gevuld met producten/diensten van groene en sociale bedrijven. Klik voor meer informatie op één van onderstaande productgroepen.

Overzicht duurzame bedrijven in de Groene Etalage

DutchSpirit

DutchSpirit

Duurzame maatpakken

DutchSpirit is al jaren koploper in duurzame maatpakken voor mannen en vrouwen. Eerlijke productie, klimaatneutraal, ecologische stoffen en een retoursysteem voor recycling, dat is hoe DutchSpirit handen en voeten geeft aan haar duurzame ambities.  
Koffiebranderij J.W. Hesselink & zn BV

Koffiebranderij J.W. Hesselink & zn BV

Hesselink Koffie schenkt geluk

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven we dat koffie het verschil in uw dag kan maken.

In uw drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop u even stil staat en de tijd neemt om met aandacht te beleven. Dit zijn de momenten waarop u uw herinneringen maakt.