• Maak jouw inkoop succesvoller

    Maak jouw inkoop succesvoller

De Groene Etalage

De Groene Etalage

Bewuster inkopen: haal meerwaarde uit iedere euro.

Als inkoper of facilitymanager geeft u dagelijks veel geld uit. Geld dat eenmalig te besteden is. Als geld-uitgeven gezien wordt als investering en niet als kostenpost, dan ontstaat er een nieuwe, interessante context. Een deel van de geldstroom vloeit dan direct terug in het bedrijf. 
Er zijn 5 goede reden om aan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) te doen, namelijk: 

1.Verwachtingen van uw klanten. Klanten willen meer weten over de herkomst van producten. U wilt een product leveren dat vrij is van zorgen. Transparantie wordt van u verwacht.

2. Reputatieschade en risicomanagementNiemand wil medeplichtig zijn aan slechte omstandigheden in de supply chain. Uw reputatie beïnvloedt merksterkte, marktaandeel, markt kapitalisatie, mogelijkheden om kapitaal aan te trekken en uw morele of ethische uitstraling.

​3. Optimalisatie kosten. Optimalisatie van grondstofgebruik leidt tot vermindering van kosten en van sociale- en milieudruk.

4. Waardecreatie. Samenwerken in de supply chain leidt tot innovatieve en verantwoorde oplossingen voor uw klanten. U versterkt daarmee uw business relatie met zowel klant als leverancier en creëert nieuwe omzet.

5. Commitment werknemers. Vasthouden van talent, medewerkers verwachten een proactieve houding van hun werkgever.

Onze digitale etalage is uitsluitend gevuld met producten/diensten van groene en sociale bedrijven. Klik voor meer informatie op één van onderstaande productgroepen.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #