a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Bedrijfsnaam die begint met B

Bamboefietsen.nl

Bamboefietsen.nl

Natuurlijk sterk

Bamboe fietsen: zijn natuurlijk sterk. Ook zijn ze uniek en daardoor zo opvallend dat ze uitstekend als reclameobject en/of als bedrijfsfiets te gebruiken zijn. Door zijn natuurlijke opvallendheid communiceert u uiterst effectief: 'wij zijn groen en duurzaam!!'

Bijkomend voordeel van het opvallende uiterlijk is dat ze erg óngevoelig zijn voor diefstal en dus een duurzame manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. 

De bamboe fietsen zijn enorm robuust en afgemonteerd met kwaliteitsonderdelen waardoor ze jaren meegaan. U kunt uiteraard uw huisstijl kleuren gebruiken voor onderdelen en de fietsen 'branden' met uw merknaam op het frame etc etc. De investering is uiteraard aftrekbaar van de belasting. 

Eerder leverden bamboefietsen.nl bedrijfsfietsen aan o.a. IBM, Hivos en SNS Bank.

Bio Bound

Bio Bound

Samen Buiten Mooier Maken

Bio Bound maakt circulaire, biobased betonproducten voor de inrichting van de openbare ruimte. 
We maken deze producten met gerecycled olifantsgras (miscanthus) en betonpuin. Miscanthus is een grassoort die wordt geteeld in de directe omgeving van Schiphol en is bedoeld om ganzen op een diervriendelijke manier te weren van de start- en landingsbanen. Van dit restproduct maken wij hoogwaardige producten voor de inrichting van de stedelijke ruimte zoals straatmeubilair, parkbanden, tegels en trappen, maar ook grote verhardingsplaten voor wandel- en fietspaden.

Biobite

Biobite

Goed Kauwen, Smaakt Beter!

Biobite LKKR is onze stoere krachtkoek. We brengen hem uit in de varianten Boekweit. Spelt, Sinaasappel met Kaneel, Citroen met Gember en Ras el Hanout. Verder zijn de varianten vol met waardevolle granen, aangevuld met haver en gierst, maken dat er echt wat te kauwen is. En voor de rest is LKKR natuurlijk lekker.

BIOnyx

BIOnyx

wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd!