BIOnyx

BIOnyx

" wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!"

  • Telefoonnummer: 06-37279702
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Weissenbruchstraat 13
  • Postcode: 6717VW
  • Ede
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Stop de verspilling! Dagelijks gebruiken en verspillen we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Recycle, reduce, refuse

Daarnaast maximaliseren we zo veel mogelijk herbruikbaarheid van producten en hoogwaardige grondstoffen om zo waardevernietiging te minimaliseren en tegelijkertijd maatschappelijke waarde te creëren door:

 Ketensamenwerking gericht op creëren van meervoudige waarde

 Gerecyclede materialen toe te passen en hergebruiken

 Re-use van productonderdelen

 Reduce van gebruik van grondstoffen & (verpakkings)materialen, hoogwaardige grondstoffen uit Nederland(CO2 reductie) en

 Refuse van chemische middelen en het testen op dieren. En het gebruik van (palm)oliën waar oerwouden in Maleisië en Indonesië voor gekapt moeten worden voor de bouw van plantages die vervolgens 11.000 km over zee onze kant op moeten komen. Dit vinden wij niet duurzaam en circulair.

 

Natuurwinkel Amersfoort en BIOnyx voeren als eerste statiegeld drie jaar eerder in dan de rest van Nederland!

Op het hele BIOnyx assortiment, verkrijgbaar bij Natuurwinkel Amersfoort, wordt statiegeld geheven. We gaan niet wachten tot de plastic soep en het plastic zwerfafval nu eens echt aangepakt gaan worden.


Zo dragen wij ons steentje bij om ons milieu minder te belasten maar worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, maar blijft het milieu toch beschermd!

Immers: een beter milieu begint bij jezelf en start nu circulair in te kopen bij BIOnyx.

icoon fosiel

0% Fossiel

Stop de dagelijkse verspilling van chemischeschoonmaakmiddelen

Circulaire Producten & ontwikkeling

BIOnyx gelooft in circulaire principes, welke centraal staan in onze bedrijfsfilosofie. Het creëren van een gezonde en een duurzame leefomgeving , is een bewuste keuze, door samen te werken en te bouwen aan een nieuw fundament. Dit door gebruik te maken van innovatieve & duurzame producten voor de kinderen van onze kinderen.

BIOnyx neemt haar verantwoordelijkheid en sluit de cirkels. Onze producten zullen altijd aan een aantal circulaire kernwaarden moeten voldoen. Zo zullen we hoogwaardige producten blijven produceren, zonder chemicaliën, gemaakt van natuurlijke ingrediënten welke niet:

 Genetisch gemanipuleerd zijn

 Bevatten geen parabenen en geen chemische conserverings- of              verdikkingsmiddelen

 Eerlijke prijs en eerlijk product

 Veilig en zuinig

 Groene productie op zonne- energie en CO2 reductie door gebruik LED verlichting 

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Iedereen heeft talent, gebruik het

Talent kan het verschil maken en gedachten omzetten in acties

Onze producten

BIOnyx
BIOnyx producten voor Binnen

BIOnyx biedt een uitgebreid en compleet assortiment aan van duurzame en biologische schoonmaakmiddelen en -producten voor binnen.

Dan kan je denken aan van milieuvriendelijke BIOnyx Vloeibaar wasmiddel tot BIOnyx schimmel & vochtreinigerBIOnyx Universele vloerreinigerBIOnyx Professionele kalkaanslagverwijderaar tot BIOnyx Vaatwastabletten:  BIOnyx heeft voor al deze middelen een natuurlijk alternatief. Zelfs voor een doorgaans sterk chemisch product, zoals gootsteenontstopper of sanitairreiniger, heeft BIOnyx een hoogwaardig alternatief.

Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want BIOnyx reinigingsproducten zijn  vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Goed en veilig voor mens, dier en milieu.

BIOnyx
BIOnyx producten voor Buiten

Ben je op zoek naar de beste biologische schoonmaakmiddelen, - producten voor buiten?

Met o.a. BIOnyx KunstgrasreinigerBIOnyx Terras & opritreinigerBIOnyx (Hard)Hout tuinmeubelreiniger of BIOnyx Zonnepanelenreiniger wordt alles in een handomdraai schoon, vrij van algen en/of groene aanslag. Schoon zonder schrobben!

Bovendien zijn onze producten sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Onze reinigings- en schoonmaakmiddelen bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen. De biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx bevatten geen parabenen, conserverings- of onnodige verdikkingsmiddelen.

Doordat de vuiloplossers volledig biologisch afgebroken worden, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe. Dus ook totaal veilig voor (huis)dier, vijver, gazon en planten.

Trophy Cabinet

MVO NederlandNudge
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)