Comyoo | Interactieve Media

Comyoo | Interactieve Media

" Communicates you"

  • Telefoonnummer: 0532030933
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Capitool 42
  • Postcode: 7521PL
  • Enschede
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Wij geloven in een wereld waarin persoonlijke relaties en het inzetten van talenten de sleutels zijn tot succesvolle innovaties en creativiteit. Wij willen daarbij als creatief bureau bedrijven en (non-profit) organisaties helpen om van waarde te zijn in Nederland en deze wereld. Wij gaan voor een wereld die uitgaat van duurzame relaties, eerlijkheid en onderlinge liefde. Ieder mens is uniek en van bijzon­­­dere waarde. Wij werken voor bedrijven en organisaties die de mens en de schepping koesteren. Door eerlijke handel en gezonde onderlinge relaties te verkiezen boven winstmaximalisatie en schaalvergroting, blijven we nieuwe mogelijkheden en kansen benutten voor onze klanten. Door nieuwsgierig te zijn spelen we in op de volgende innovatie, zonder dat we technologie belangrijker gaan vinden dan mensen.

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Ons doel is om in 2016 geen of zo min mogelijk plastic afval te hebben.

In 2016 willen we actief bewustwording creeren door ons als team gezamenlijk in het onderwerp te verdiepen. Personeel bewust informeren over afvalvermindering en de effecten ervan is belangrijk om als bedrijf voortdurend bewust te blijven van afvalvermindering. 
Personeel stimuleren om zo min mogelijk te printen en zoveel mogelijk digitaal te werken. Geen plastic tassen gebruiken bij het doen van boodschappen. Producten kopen zonder plastic verpakking zoals ecologische afvalzakken, en gebruik maken van ecologische schoonmaakmiddelen.

icoon fosiel

0% Fossiel

Ons doel en basis voor 0% fossiel is om in 2016 actief bewustwording te creëren en onze dagelijkse werkzaamheden erop aan te passen.

In 2016 willen we actief bewustwording creeren door ons als team gezamenlijk in het onderwerp te verdiepen.
We stimuleren ons personeel de fiets te gebruiken in plaats van de auto. Geen onnodig energiegebruik. En we kiezen voor een bank die zich inzet voor duurzaamheid, fairtrade en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
Personeel bewust informeren over fossiele brandstof en de effecten ervan. 

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Wij geloven dat het-op-de-juiste-manier-inzetten van talent de sleutel is tot succesvolle innovatie en creativiteit

Comyoo  is bereid om een werkplek te bieden aan mensen die dat nodig hebben, wanneer zij ook passen binnen het bedrijf. Comyoo helpt bijvoorbeeld studenten aan een werkplek. Ook onderzoeken we de mogelijkheden om kansarme jongeren op te leiden. We zetten ons personeel in daar waar hun kracht ligt en stimuleren hun ontwikkeling.

Onze producten

Comyoo | Interactieve Media
Huisstijl ontwikkeling

Wat is de kracht van uw bedrijf of organisatie? Is dit gevoel zichtbaar in uw huisstijl? Of is uw huisstijl aan vernieuwing toe? Elk bedrijf of organisatie heeft baat bij een heldere, duidelijke huisstijl, die laat zien waar het bedrijf voor staat.

Comyoo | Interactieve Media
Webontwikkeling

Een gebruiksvriendelijke website nodig om zelf te onderhouden? Als basis voor websites gebruiken we bij Comyoo | Interactieve media het Open Source Content Management Systeem Joomla. Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), wat de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en de uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webpakketten.

beoordeel bedrijf
2.0/5 rating 1 vote