DutchSpirit

DutchSpirit

" Duurzame maatpakken"

  • Telefoonnummer: 0653533053
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Sonsbeeksingel 147
  • Postcode: 6822 BL
  • Arnhem
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Als zelfbewuste man/vrouw komt u graag mooi voor de dag. Stijlvol en eigentijds.  Met een duurzaam maatpak van DutchSpirit ziet u er niet alleen op en top uit, maar draagt u bovendien bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. De perfect zittende, eigentijdse pakken zijn geproduceerd met hoogwaardige ecologische materialen en sluiten volledig aan bij de principes van de circulaire economie. Met een duurzaam maatpak van DutchSpirit straalt u pas écht persoonlijkheid uit.

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Wij werken volledig circulair
De afvalbergen zijn enorm, zeker ook die van textiel, al wordt er al veel gerecycled. Toch willen wij de lat hoger leggen met de introductie van onze 100% circulaire werkkledingstof Inspire. Deze stof is volledig upcyclebaar tot nieuwe stof. Samen met het retoursysteem op onze maatpakken (statiegeld of lease) zorgen wij ervoor dat onze producten worden hergebruikt en gerecycled.
icoon fosiel

0% Fossiel

Reduceren en volledig compenseren van de CO2 uitstoot.
Al sinds 2010 compenseert DutchSpirit haar volledige CO2 uitstoot van bedrijfsvoering en collectie. Inmiddels overcompenseren wij de CO2 uitstoot door de aanplant van 1 boom per geproduceerd pak.
icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen
Bij groei van ons bedrijf zullen wij een bijdrage leveren aan deze doelstelling die al sinds de vorige eeuw mijn levensmotto is.

Onze producten

DutchSpirit
DutchSpirit maatpakken
DutchSpirit duurzaam maatpak, hier gedragen door Art Rooijakkers, is een perfect gesneden maatpak. Italian fit of regular, zakelijk of trouwpak, u kunt bij DutchSpirit terecht met al uw wensen.
DutchSpirit
Inspire Circular Workwear
Circulair inkopen is het nieuwe inkopen. Dat kan ook op het gebied van werkkleding. Met Inspire loopt u voorop in de nieuwe wereld van high tech werkkleding. 

Trophy Cabinet

MVO Nederland
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)