Kyotolease

Kyotolease

" Groene Autolease"

  • Telefoonnummer: 0113237958
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Pearyweg 19
  • Postcode: 4462GT
  • Goes
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Kyotolease bewijst dat er bestaansrecht is voor 100% groene leasemaatschappijen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van groene alternatieve brandstoffen en een merk onafhankelijk advies, weten wij voor elke klant de ideale oplossing te bieden. 

Onze visie is het bijdragen aan een CO2- en roetuitstoot vrije wereld. Een wereld waarin mobiliteit en economische groei samen kunnen gaan samen gaan zonder het milieu te belasten met uitstoot. Een duurzame relatie met de bestaande klanten zorgt voor een positieve mond-op-mond reclame.

De meest duurzame en toonaangevende aanbieder van zakelijke leaseauto’s voor een duurzaam Nederland kan worden gezien als onze missie. Vaak zijn onze klanten op de één of andere manier ook de focus aan het leggen op groen ondernemen.

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Minimale CO2-footprint

Op verschillende manieren zorgen wij voor een minimale CO2-footprint. Naast het compenseren van uitstoot doormiddel van het Zeeuwe Climaatfonds doen wij zowel intern als extern ons best om zoveel mogelijk te vergroenen en de ecologische voetafdruk te verlagen. We willen iedereen motiveren en helpen om dit ook te doen. Daarom bieden we graag onze gratis Quickscan groen rijden aan voor advies op maat, om te helpen bij het vinden van de groenste match, voor elke berijder met elk budget! 

icoon fosiel

0% Fossiel

Volledig groen wagenpark

Onze doelstelling is een volledig groen wagenpark waarbij geen fossiele brandstoffen meer nodig zijn. Momenteel bestaat ons wagenpark voor een deel uit A-label 'plug-in hybride' auto's op fossiele brandstoffen. Gezien de Nederlandse mobiliteit in een transitiefasie zit neemt dit aantal continue af. Zo werken wij toe naar onze visie met een CO2-uitstoot vrij wagenpark.

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Investeren in mensen

Dankzij onze visie en missie zijn onze medewerkers dagelijk bezig met de aspecten van groene lease. Hiermee zijn ze niet alleen bekend met duurzame mobiliteit, ons team heeft ook een persoonlijke passie voor een schonere wereld.

Onze producten

Kyotolease
Elektrische auto

Er komen steeds meer nieuwe elektrische modellen op de markt om uit te kiezen en het wordt voor steeds meer mensen toegankelijk. Het rijbereik wordt groter en er is voor ieder wat wils! 

Kyotolease
Groengas auto

Groengas is interessant wanneer je regelmatig echt lange afstanden rijdt en/of wanneer je op zoek bent naar een duurzame bedrijfsbus bijvoorbeeld. Wil je weten of groengas iets is voor jou? Neem gerust contact met ons op voor passend advies! 

Trophy Cabinet

Social Enterprise
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)