Natural Plastics

Natural Plastics

" Onze producten worden gemaakt uit de reststromen uit de agri- en tuinbouw"

  • Telefoonnummer: 651108947
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: De Trompet 2212
  • Postcode: 1967DC
  • Heemskerk
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Natural Plastics ontwerpt, fabriceert en vermarkt producten die geen schade opleveren aan de natuur. Onze producten vinden hun oorsprong in reststromen van de agri- en tuinbouw. 

Natural Plastics is al jaren actief in de biobased en circulaire economie. Voorbeelden zijn een biologisch afbreekbaar boomverankeringssysteem, drainage en watergeefsheets, circulaire grond en biobased lichtmastbeschermers. 

Natural Plastics heeft door haar innovatieve activiteiten en internationale netwerk grote kennis en kunde opgedaan van de mogelijkheden van biobased producten. Heeft u wensen of idee├źn, wij begeleiden u graag in de overstap naar een duurzamer werkwijze of productontwikkeling. 

De derde mogelijkheid die Natural Plastics u biedt is het begeleiden van overheden en bedrijven om versneld de overstap te maken naar de circulaire en biobased economie door middel van de succesvolle bewustwordingsmethode Magneet (Green Deal C-199) en ook werkelijk aan de slag te gaan. 

 

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Afval bestaat niet, alleen grondstoffen

Willen wij een volhoudbare manier van leven realiseren dan is er niets anders mogelijk dan om producten te bedenken die aan het einde van hun leven weer volwaardig kunnen worden ingezet (circulair). 

icoon fosiel

0% Fossiel

Vervangen van fossiele producten door biobased.

Wij gebruiken reststromen uit de agri- en de tuinbouw (hernieuwbare bronnen). De natuur heeft er miljoenen jaar over gedaan om aardolie te maken, wij maken het op in 1-20 jaar wat natuurlijk totaal niet in evenwicht is, naast alle schade aan het milieu. 

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Juiste werkomstandigheden, voor iedereen toepasbaar, gezonde materialen

De producten worden geproduceerd onder normale werkomstandigheden, zijn voor iedereen toepasbaar en zorgen voor een schonere lucht, bodem en water.

Onze producten

Biologisch afbreekbare boomverankering

Het is best vreemd: een boom kappen, er dan palen van maken om een nieuwe mee vast te zetten. Natural Plastics heeft een succesvol alternatief bedacht dat al in vele steden in Nederland wordt gebruikt. Gebruikt u ons systeem dan draagt u bij aan het behoud van bomen met als positieve gevolgen voor de Sustainable Development Goals: Goede gezondheid (nr 3), Waterhuishouding (nr 6) , Eerlijk werk en economische groei (nr 8) verantwoorde consumptie en productie (nr 8), klimaatactie (nr 13) en Leven op het land (nr 15) 

Biobased maaibeschermer

Lichtmasten worden vaak beschadigd tijdens maaiwerkzaamheden. Door een biobased beschermer (niet afbreekbaar) te plaatsen voorkom je grote schade aan lichtmasten met alle positieve gevolgen van dien. Van de grondstof kunnen wij ook watergeefsheets, wortelschermen en verkeersborden voor u maken

 

Trophy Cabinet

MVO Nederland
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)