P&P Green Premium

P&P Green Premium

" Duurzame relatiegeschenken en kleding"

 • Telefoonnummer: 050-3138288
 • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Straat + huissnummer: Wasaweg 16-C
 • Postcode: 9723 JD
 • Groningen
 • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

P&P Green Premium is een onderdeel van P&P Projects uit Groningen.  P&P Projects is er van overtuigd dat de branche van promotionele producten en promotioneel textiel langzaam maar zeker aan het veranderen is. De tijd dat er allemaal nutteloze dingen worden weggegeven die meteen in de prullenbak verdwijnen is voorbij. Geschenken moeten nuttig, functioneel, van hoge kwaliteit en duurzaam zijn. Ze moeten goed aansluiten bij de missie en visie van het bedrijf dat ze weggeeft. Steeds vaker wordt duurzaamheid verankerd in dergelijke missies. P&P Projects loopt op dit gebied voorop in de branche en wij blijven deze positie met onze huidige strategie en visie continu nastreven. Dit doen we door enerzijds zoveel mogelijk duurzame producten te verkopen. Maar, ook als organisatie laten wij zien dat we waarde hechten aan duurzaamheid en dat we zelf ook actief met duurzaamheid bezig zijn. Ons motto is: Practice what you preach.

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

Vermindering van de afvalberg

Door het aanbieden van duurzame relatiegeschenken en textiel willen we anderen er bewust van maken dat er ook duurzame alternatieven zijn voor veel artikelen. 

Naast duurzame relaties en producten, streven we ook naar een duurzame organisatie. Nu en in de toekomst. Dit is een continu proces dat onze aandacht vraagt. Hieronder enkele maatregelen die we nu al genomen hebben:

 • Energie: we hebben een groot aantal zonnepanelen op ons bedrijfspand liggen. Daarnaast gebruiken we groene energie van de meest groene energieleverancier op dit moment (november 2018); Qurrent. Deze keuze hebben gemaakt naar aanleiding van de ranking door Greenpeace, Natuur & Milieu, WISE en De Consumentenbond.
 • Vervoermiddelen: we beschikken over een bedrijfsbus op groen gas, een hybride bedrijfsauto en een duurzame fiets van Roetz Bikes.
 • Energie-lekken: warmte-lekken in het dak zijn weggewerkt en de reeds aanwezige verlichting is energiezuiniger gemaakt (2016). Deze laatste aanpassing zal zorgen voor een energie-reductie van 35 tot 40%.
 • Koffie, thee, water en weggevertjes: we schenken Good Origin koffie, Max Havelaar en Fair Trade thee. Uiteraard zijn onze eigen relatiegeschenken ook zo duurzaam mogelijk.
 • Papier: we proberen zo min mogelijk papier te gebruiken, maar voor onze correspondentie en drukwerk gebruiken we FSC-gecertificeerd papier.
 • Verpakking: voor de verzending van onze webshop-artikelen gebruiken we geen plastic opvulmateriaal, maar alleen papieren of kartonnen opvulmiddelen.
 • Goede doelen: we doneren al jaren een percentage van onze omzet aan een goed doel. Sinds 2014 steunen wij het Beatrix Kinderziekenhuis. Tevens zijn wij sponsor van de Oldstars van FC Groningen. Dit intiatief maakt 60-plussers bewust van een actieve leefstijl en tracht daarnaast sociale contacten van deelnemers bevorderen. Ook Stichting KEI en de Kunstbende kunnen elk jaar rekenen op onze sponsoring.
 • Eerlijke producten: we betrekken een groot deel van onze textielcollectie van producenten die gecontroleerd worden door de Fair Wear Foundation.
 • Duurzom: Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij de De Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij die ondernemers begeleidt bij het verduurzamen van hun bedrijf. Samen met Duurzom hebben wij een duurzame agenda opgesteld; van inkoop tot verkoop. Kijk voor meer informatie op duurzom.nl.
 • Klimaatneutrale kledinglijn: onze EarthPositive-kledinglijn is klimaatneutraal. Deze duurzame kleding is van 100% biologisch katoen en geproduceerd met uitsluitend duurzame zonne- en windenergie. De CO2-voetafdruk van deze duurzame kleding is verlaagd met 89%!

icoon fosiel

0% Fossiel

Reduceren dagelijkse uitstoot

Al onze bedrijfsauto's moeten tenminste een energielabel A hebben. Ons bedrijf beschikt over een hybride bedrijfsauto en een bestelwagen die op Groen Gas rijdt. In het verleden hebben wij ook onze CO2-uitstoot gecompenseerd. Op dit moment heroverwegen wij op welke manier we dit weer gaan invullen. 

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

Jeugd heeft de toekomst

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor leerlingen van verschillende beroepsopleidingen. Wij kunnen hen een kwalitatief goede én uitdagende stageplek bieden. Dit vertaald zich in een goede werkplek en goede begeleiding bij de opdracht. 

Onze producten

P&P Green Premium
Salvage promotionele kleding

Heren- en dames t-shirts gemaakt van 100% gerecycled materiaal: dat is in het kort de Salvage collectie. Zowel de dames- als heren t-shirts zijn verkrijgbaar in een 7-tal kleuren. Daarnaast is het volledige productieproces gecertificeerd én vindt de productie plaats in fabrieken die worden gecontroleerd de Fair Wear Foundation op eerlijke productie omstandigheden. Lees hier meer over Salvage.

P&P Green Premium
Kurk producten

Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren. Deze paraplu is een zeer opvallend en verrassend item die we graag voorzien van je logo. Bekijk een groot deel van ons kurken assortiment op onze website.  

Trophy Cabinet

Duurzom
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)