Roos Blufpand

Roos Blufpand

" Roos durft zo klein te zijn dat het groots is"

  • Telefoonnummer: 0612040935
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Barchman Wuytierslaan 80c
  • Postcode: 3818LK
  • Amersfoort
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

Roos Blufpand is zangeres en songwriter die tourt door Nederlandse poppodia en theaters en regelmatig op de nationale radio de vinden is.

Roos  denkt, leeft en doet duurzaam. Ze is begaan met het lot van de wereld en met de mensen die daarop leven. Dat is voor haar heel normaal en dat doet ze al jaren. Toch wil zij als 23-jarige jongedame ook gewoon soms even de haren losgooien en genieten van het leven. De grote vraag is Hoe Dan?
Hoe doe je dat: ├ęcht genieten van het leven en tegelijkertijd zuinig zijn op onze mooie planeet?

Roos laat zien dat het inderdaad kan. Zo is haar album Hoe Dan zo duurzaam mogelijk opgenomen en gaat zij eveneens haar komende theatertour zo duurzaam mogelijk proberen in te richten.
Ze wil mensen inspireren en motiveren om duurzamer te gaan leven. Dat doet ze sinds kort niet alleen door middel van haar muziek, maar ook door het verzorgen van lezingen, workshops en door bijvoorbeeld aan te schuiven bij paneldiscussies tijdens congressen, conferenties en als tafelgast voor radio-, televisie- en internetuitzendingen, natuurlijk altijd graag in combinatie met een bijzonder optreden dat raak en aan het denken zet.

Onze doelstellingen

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

De duurzaamste artiest van Nederland

Roos wil door slimme samenwerkingen op termijn de duurzaamste artiest van Nederland worden en met haar muziek en overtuiging mensen inspireren om evenals duurzame keuzes te maken.

 

beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)