XL Voorbeeld

XL Voorbeeld

" Bio-plastic maakt de wereld een stuk mooier"

  • Telefoonnummer: 053 4850357
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Straat + huissnummer: Heralaan 38
  • Postcode: 7534HA
  • Enschede
  • Land: Nederland

Bedrijfsvisie en missie

 Wij werken aan een afvalloze samenleving. Met verpakkingen gemaakt van 100% gras kunnen we daar 100% invulling aan geven. Al onze verpakkingen zijn gegarandeerd voedsel veilig, meerdere keren te gebruiken, makkelijk komposteerbaar en snel afbreekbaar in de natuur en laag in gewicht. Zowel industrieel als voor consumenten te gebruiken als alternatief voor verpakkingen gemaakt van aardolieproducten of papier gemaakt van bomen.

Onze doelstellingen

icoon afval

0% Afval

0 % afval in 2020

In dit blok beschrijven op welke wijze doelstellingen zijn gehaald en wat de ambities voor de komende jaren zijn. Hierbij jaartallen en hoeveelheden vermelden, zodat het geheel SMART, transparant en vergelijkbaar wordt voor inkopers. Eventueel verwijzen naar rapportages en jaarverslagen. Hieraan de toevoegen de informatie die inkopers in aanbestedingen willen zien mbt de Circulaire Economie.

 

XL Voorbeeld heeft een plan voor afvalmanagement van zowel het productieafval als van de kantooromgeving. Hierin zijn alle stromen in beeld gebracht en is een plan gemaakt om in 2020 0% afval te realiseren. Hiervoor lopen er projecten met leveranciers en stakeholders voor terugname en wensen voor optimale recyclingsmogelijkheden.

icoon fosiel

0% Fossiel

0 %fossiele brandstof in 2025

In dit blok beschrijven op welke wijze doelstellingen zijn gehaald en wat de ambities voor de komende jaren zijn. Hierbij jaartallen en hoeveelheden vermelden, zodat het geheel SMART, transparant en vergelijkbaar wordt voor inkopers. Eventueel verwijzen naar rapportages en jaarverslagen. Hieraan de toevoegen de informatie die inkopers in aanbestedingen willen zien mbt CO2-footprint.

Bijvoorbeeld: In het kader van onze CO2 footprint is er een reductieplan geformuleerd. Hierin is onderscheid gemaakt voor de verwarming van gebouwen, mobiliteit en voertuigen en productieunits. Voor de gebouwen is inmiddels geen gas meer nodig, alle eigen voortuigen zijn elektrisch en medewerkers wordt gestimuleerd schoon vervoer te gebruiken. Voor de productie is er een plan opgesteld om geheel over te gaan op groene stroom. Dat is in 2025 geheel gerealiseerd. Zie ook ons jaarverslag op www......

icoon talent

100% Sociaal en inclusief

100% talent 2018

In dit blok beschrijven op welke wijze doelstellingen zijn gehaald en wat de ambities voor de komende jaren zijn. Hierbij jaartallen en hoeveelheden vermelden, zodat het geheel SMART, transparant en vergelijkbaar wordt voor inkopers. Eventueel verwijzen naar rapportages en jaarverslagen. Hieraan de toevoegen de informatie die inkopers in aanbestedingen willen zien mbt Prestatieladder socialer ondernemen.

Bijvoorbeeld: Wij willen dat iedereen die bij of voor ons werkt via leveranciers, daar blij mee is.  Zo kan iedereen optimaal bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Ieder vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden en wensen. Voor onze eigen organisatie hebben wij ons doel bereikt en zijn wij aangesloten bij Social-Enterprise.nl . Met onze stakeholders zijn wij in gesprek voor verdere verbeteringen. 

Onze producten

Graszak

Als u uw product wilt verpakken dan wilt u uw leverancier ontzorgen met een afvalloze omgeving. De graszak is verkrijgbaar in alle formaten en geschikt voor food- en non food. We hebben verschillende diktes, dus geschikt voor alle soorten materialen. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Trophy Cabinet

ISO 14001Prestatieladder Socialer ondernemenGroenste energieSocial Enterprise
beoordeel bedrijf
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)